English grammar in use raymond murphy купить with answers 9781108457651 Украина Киев Развернуть

English grammar in use raymond murphy купить with answers 9781108457651

Cambridge University Press Cambridge University Press

Автор: Raymond Murphy



9781108457651

Новинка

купить english grammar in use Fifth Edition Intermediate with answers " курса English Grammar in Use от издательства Cambridge University Press в Украине . Заказать с доставкой по Киеву или в любой другой регион Украины можете по телефону или через Viber : Действуют специальные условия для оптовых клиентов , лучшая цена просчитывается оператором индивидуально! Все технические детали смотрите также в характеристиках товара. Отправляем в том числе и наложенным платежом

Подробнее

Роздріб: 634 грн. Опт: 507 грн

Быстрая покупка

Работаем с диаспорами.

Мы с Вами уже 10 лет!

Гарантии по договору - нам 10 лет!

Лучшие скидки на опт!

ОПТОВЫЕ ЦЕНЫ

Закажите на 2 000 грн и получите Бесплатную доставку!
Оценки и комментарии от наших клиентов
Рейтинг: 5.0 / 5   21 Отзыв (ов)

Оптовые скидки

Количество Скидка Вы экономите
2 5% До 63 грн
5 11% До 349 грн
15 16% До 1 522 грн
30 20% До 3 804 грн
Язык издания Английский
Переплёт Мягкая обложка
Тип товара Книга
Возрастная категория Молодежь и взрослые
Год издания 2019 год
Страна производитель Англия
Категория Грамматика
Наличие на складе Под заказ 1-3 дня
Курс English Grammar in Use
Уровень курса Intermediate
Состояние Новое
Кол-во страниц 396
Формат книги 262 x 196 x 18
Тематика книги Изучение английского языка
Возможность купить оптом Оптом и в розницу
ISBN 9781108457651
Производитель Cambridge University Press
Оригинальность продукта Только оригинал

english grammar in use murphy купить украина киев 

murphy grammar in use intermediate – купить учебник английской грамматики 5-го издания, для студентов среднего уровня (B1-B2). Книга разделена на 136 глав-юнитов, каждая из которых разъясняет и закрепляет грамматический материал. Главы между собой не зависят и могут быть пройдены в произвольном порядке. Учебник включает 200 различных заданий, чтобы дать дополнительную практику уже изученной грамматики. Четкая организация по принципу двойной страницы: теория размещена на левой странице, практические упражнения – на правой. Издание доступно в виде печатной книги с правильными ответами, электронной звуковой версии (с теми же грамматическими единицами), мобильного приложения, а также аудио в режиме онлайн.

Учебник предназначен для студентов, которым нужна помощь в изучении грамматики английского языка. Его можно использовать как индивидуально, так и при занятиях в группе. Книга english grammar in use murphy акцентирует внимание на тех структурах языка, при использовании которых студенты испытывают трудности. Использовать пособие можно в произвольном порядке, для этого на начальных страницах расположен раздел со списком тем. Таким образом студент может выбрать интересующую его тему и быстро перейти к нужной странице. По своей структуре раздел делится на две части: в правой - расположены упражнения, а в левой - примеры и теоретические сведения.

На даний момент, вивчення англійської мови стає все більш актуальним в Україні. Багато людей шукають ефективний спосіб вивчення англійської мови. Одним із кращих способів є вивчення граматики англійської мови. Інтернет-магазин Oxford пропонує серію підручників "English Grammar in Use", яка допоможе краще зрозуміти основи граматики англійської мови.

У серії підручників "English Grammar in Use" представлено більше 100 розділів, які охоплюють усі аспекти граматики англійської мови. Книги містять чіткі пояснення, багато прикладів та вправ, що дозволяє зрозуміти матеріал і практикувати його використовуючи різні ситуації.

Порівняно з конкурентами на ринку, серія підручників "English Grammar in Use" має безліч переваг. Один з головних плюсів - доступність ціни. Вартість книг порівняно невелика, що робить їх доступними для кожного, хто хоче вивчати англійську мову. Крім того, навчальний матеріал серії "English Grammar in Use" відповідає найвищим стандартам якості та ефективності.

З метою збільшення ефективності вивчення англійської мови, ми рекомендуємо регулярно використовувати підручники "English Grammar in Use". Вони допоможуть краще зрозуміти граматику англійської мови та підвищити рівень володіння мовою.

Якщо ви шукаєте якісний матеріал для вивчення граматики англійської мови, зверніть увагу на серію "English Grammar in Use" від Oxford Book.

Крім серії підручників "English Grammar in Use", Oxford Book пропонує широкий асортимент книг для вивчення англійської мови. Наприклад, у нашому каталозі є книги з граматики, лексики, а також спеціальні посібники для підготовки до міжнародних іспитів з англійської мови, таких як TOEFL, IELTS та Cambridge English.

Окрім того, ми пропонуємо широкий вибір аудіо- та відеоматеріалів, які допоможуть вам покращити навички розуміння та вимови англійської мови. У Oxford Book ви знайдете велику кількість різноманітних матеріалів, що стануть в нагоді при вивченні англійської мови.

Наш інтернет-магазин пропонує зручність та швидкість оформлення замовлень. Ми працюємо в режимі онлайн, що дозволяє вам зручно вибрати та замовити потрібні матеріали. Ми гарантуємо високу якість наших товарів та оперативну доставку в будь-який куточок України.

У нашому інтернет-магазині ви знайдете все необхідне для вивчення англійської мови: підручники, посібники, відео- та аудіоуроки, іспити та багато іншого. Oxford Book - це найкраще місце для тих, хто хоче вивчати англійську мову ефективно та з задоволенням.

 

ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ

У відповідності до положень Закону України «Про захист прав споживачів», споживач – фізична особа має право можливість протягом 14 днів обміняти або повернути куплений товар, якщо він з якоїсь причини йому не підійшов. Дані правила обміну поширюються на непродовольчий товар належної якості за умови, що він не використовувався і зберіг товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики, а також розрахунковий документ (чек), виданий споживачеві під час покупки.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 1994 р. № 172 "Про реалізацію окремих положень Закону України "Про захист прав споживачів" друковані видання належної якості не підлягають обміну, поверненню.

У випадку виявлення поліграфічного браку книжкової продукції Продавець, за бажанням Покупця, здійснює обмін товару на товар належної якості, або здійснює повернення коштів у розмірі вартості повернутої продукції. Поліграфічний брак – це брак, отриманий внаслідок недотримання технології виробництва, що призводить до перекручування або втрати інформації: розмазування фарби, непродруковування фарби, нечіткий друк, склеєні сторінки, нерівне обрізання, перевернуті аркуші, відсутність аркушів, або їх повторення, невідповідність назви книжки на обкладинці її змісту, тощо).

Покупець має право повернути браковану книжкову продукції протягом 14 днів з моменту отримання. Для цього слід оформити заявку, у разі покупки в інтернет-магазині "OxfordBook", звернувшись за тел. (050) 566-25-14, або написавши на e-mail: info@oxford-book.com.ua При оформленні заявки на повернення товару слід зазначити реквізити розрахункового документу, виданого Покупцю разом із проданим товаром. Повернення бракованої продукції здійснюється за рахунок Продавця. Продавець здійснює повернення коштів Покупцю, у розмірі вартості повернутої продукції, після отримання Продавцем книжкової продукції з елементами поліграфічного браку.

У разі покупки товару у фізичному магазині необхідно звернутись в магазин, в якому був придбанний товар.

Оценки и комментарии от наших клиентов

Оценка:
Нет комментариев
vidnast***  - 
Оценка:
Нет комментариев
Карина***  - 
Оценка:
Нет комментариев
Евгения***  - 
Оценка:
Нет комментариев
Гость  - 
Оценка:
Нет комментариев
Гость  - 
Оценка:
Нет комментариев
Гость  - 
Оценка:
Нет комментариев
Гость  - 
Оценка:
Нет комментариев
Гость  - 
Оценка:
Нет комментариев
Гость  - 
Оценка:
Нет комментариев
Гость  - 
Оценка:
Нет комментариев
Гость  - 
Оценка:
Нет комментариев
Гость  - 
Оценка:
english grammar in use заказывал впервые - доволен учебником , как и магазином. рекомендую
Гость  - 
Оценка:
нужен был учебник murphy grammar in use intermediate купить решили в данном магазине по рекомендации преподавателя, покупкой довольна
Гость  - 
Оценка:
Искали где купить english grammar in use мерфи , заказать решили через этот интернет-магазин. Обслуживанием довольны
Гость  - 
Оценка:
всем рекомендую книгу english grammar in use, купить пришел по рекомендации учителей. Мэрфи - самая лучшая грамматика английского языка!
Гость  - 
Оценка:
english grammar in use raymond murphy fifth edition intermediate with answers по адресу в Киеве привезли быстро. Купить на сайте было просто
Гость  - 
Оценка:
Спасибо за быструю доставку english grammar in use raymond murphy fifth edition intermediate with answers в Киеве. Купили и не пожалели
Гость  - 
Оценка:
Советую купить english grammar in use raymond murphy fifth edition intermediate with answers. Книга в Киеве была доставлено своевременно
Гость  - 
Оценка:
ТОП
Гость  - 
Оценка:
555!
Гость  -