Quick minds 1 НУШ

Quick minds 1 НУШ

Товарів у наявності: 15

Показано 1 - 15 з 15

111

111

НУШ Quick minds 1 Пухта купити підручники в Україні


В даний час у багатьох сферах життя потрібне знання англійської мови, тому сучасним дітям необхідне його ретельне вивчення для майбутніх звершень у кар'єрі. Таку думку висловили фахівці Cambridge University, які розробили курс Quick Minds 1 для початківців.

Але окрім цього, цей підручник схвалений багатьма українськими вчителями англійської мови як найбільш підходящий для учнів, які бажають оволодіти азами граматики та словниковим запасом англійської мови. Також курс повністю відповідає стандартам початкової школи, завдяки чому відбувається швидка адаптація до українських умов.

 

Компоненти Quick Minds 1

У підручнику передбачено вступ, який пояснює принципи курсу. Крім того, він містить 8 розділів та 3 секції в самому кінці. Граматичні секції винесено до окремого розділу. Вони мають спеціальні ілюстрації, адаптовані для українських учнів. Доповненням до зображень виступають аудіозаписи.

Кінцевою частиною підручника є сегменти, що відповідають стандартам НУШ. Кожен із цих розділів орієнтований на розуміння місця України у світі. Наприклад, розділ I Can спрямовано узагальнення знань, отриманих під час навчання, а Letters – допоміжні рішення у тому, щоб початківці засвоїли техніки читання і письма.

 

  • Головними компонентами курсу Quick Minds 1 є:
  • Pupil's Book;
  • Activity Book;
  • Class CD;
  • Teacher's Book;
  • Flashcards;
  • Puzzle Book;
  • Dictionary;
  • Posters.
 

Використання кожного з цих елементів допоможе викладачам та учням. Школярі зможуть швидко засвоїти матеріал, а вчителям буде полегшено завдання у піднесенні навчання.

 

Що являє собою Quick Minds 1

Quick Minds 1 – оригінальний навчальний курс англійської мови, адаптований за новими стандартами НУШ. Система випробувана у 100 українських школах та отримала масу позитивних відгуків від 200 викладачів. Курс навчання розрахований на 2-3 години на тиждень. Використовуючи Quick Minds 1 першокласники отримають доступ до Супер-Друзі, які мають суперможливості. Тобто підручник надає можливість осягнути ази англійської мови в ігровій формі. Крім різноманітних історій, учні отримають інформацію з масою життєво необхідних тем, принагідно вивчаючи граматику.

 

Як купити Quick Minds 1

Купити навчальний курс Quick Minds 1 за доступними цінами пропонує надійний онлайн магазин. Для цього варто відвідати сайт торгового майданчика, вибрати необхідний товар та внести у відповідне поле кількість екземплярів. Далі з клієнтом зв'яжеться менеджер, який уточнить основні та додаткові деталі замовлення.

 

Чому варто купити Quick Minds 1

Цей курс рекомендовано Міністерством освіти України, а також адаптовано для реалій початкової української школи. Більшість вчителів схвалила цей підручник та інтерактивну складову, за допомогою якої можна надати достатні знання англійської мови учням. Крім того, барвисті зображення дозволять учням швидше адаптуватися до граматики та лексики.

 

Де придбати Quick Minds 1

Якщо ви хочете, щоб ваша дитина почала вивчення англійської мови за підручником Quick Minds 1, то її можна придбати на майданчику Oxford-Book. Це перевірений онлайн магазин, що пропонує виключно сертифіковану продукцію.

Головними перевагами платформи є:

відсутність контрафакту – лише оригінальні підручники;

наявність партнерських програм;

знижки та подарунки;

безкоштовна доставка при купівлі у розмірі від 2 000 грн;

інформування по можливих каналах про товари та акції.

На ринку компанія вже 7 років. За цей період вдалося вибитися у лідери з продажу якісної навчальної літератури різними мовами.

Quick minds 1 НУШ

Відгуки

Середня оцінка наших клієнтів
з 0
Відгуки відсутні