Quick minds 2 НУШ

Quick minds 2 НУШ

Товарів у наявності: 15

Показано 1 - 15 з 15

111

111

Підручники Quick minds 2 НУШ купити Київ Україна


Багатьох цікавить – навіщо так необхідно вивчати іноземні мови. Нехай цей процес дуже складний, але, пройшовши всі рівні у вивченні мови, можна оволодіти ним досконало. Якщо людина починає вивчати англійську мову, що вона отримає у результаті? Насамперед це необхідно підвищення самої здатності до навчання. У процесі навчання мозок обробляє, запам'ятовує та використовує великий та різноманітний інформаційний обсяг. Знання англійської дуже важливо для подорожей. Адже англійська мова є міжнародною. Для тих, хто в майбутньому хоче подорожувати, він буде дуже корисним. Мандрівник зможе бронювати номери в готелях, робити замовлення в ресторанах або кафе, ставити різні запитання. Наприклад, запитувати дорогу або звертатися за допомогою, робити покупки в різних магазинах, відвідувати екскурсії і багато іншого.

Знання англійської буквально відкриває весь світ. Ви зможете займатися всім, що завгодно. Наприклад, не лише подорожувати, а й переїхати в іншу країну та знайти там хорошу роботу. Можна дивитися улюблений фільм в оригіналі, без перекладу чи дубляжу, насолоджуючись голосами улюблених акторів. Також можна буде прочитати будь-яку книгу англійською. Наприклад, будь-яку книгу від англійського чи американського автора в оригіналі. Особливо якщо це класична література. Також можна грати в улюблені ігри із англійським інтерфейсом.

 

Компоненти Quick minds 2

Курс Quick minds 2 складається з таких компонентів:

  • Підручник;
  • Робочий зошит;
  • Книжка для вчителя;
  • Ресурсна папка для вчителя;
  • Аудіо;
  • Постери;
  • Флеш картки.

Ось такі цікаві компоненти входять до курсу.

 

Що таке курс Quick minds 2

Quick minds 2 є автентичним курсом англійської мови, який адаптований до нових програм та стандартів у новій українській школі. Це якісний курс Кембриджського університету, який відповідає рівню Pre-A1. Цей рівень підходить для молодших школярів, щоб вони могли розпочати вивчення англійської мови – повсякденної усної та письмової. Дитина зможе покращувати свої навички, проходячи рівень за рівнем. Матеріали курсу пропонують дітям знайомі теми, щоб вони могли краще розуміти англійську на слух, вчилися говорити, читати та писати, а також ефективно та легко спілкуватися англійською. Учень зможе читати книги, слухати та розуміти пісні, переглядати різні телепередачі та фільми в оригіналі, знайомитися та спілкуватися з іноземцями.

 

Як купити курс Quick minds 2

Купити Quick minds 2просто. Необхідно зайти в інтернет-магазин та оформити замовлення. Це можна зробити за кілька хвилин. Виберіть товар на сайті, оформіть замовлення та доставку у ваше місто. Після чого потрібно буде недовго почекати, і ви отримаєте курс, яким згодом залишитеся задоволені.

 

Чому варто придбати Quick minds 2

Насамперед, цей курс є пізнавальним та захоплюючим. Маленький учень зможе вивчати англійський крок за кроком. І йому буде дуже цікаво. Завдяки яскравим та барвистим компонентам. Можна займатися лише кілька годин на тиждень. Але при цьому поступово, покроково. Постійно зміцнюючи та покращуючи свої навички. Щоб дитина захотіла вчити англійську, її потрібно зацікавити і тоді її не доведеться навіть змушувати. Він сам прагнутиме цього.

 

Де придбати Quick minds 2

Купити курс ви зможете у інтернет-магазині. Замовлення оформляється дуже просто та швидко. Після оформлення потрібно почекати, поки його доставлять до вашого міста. Цей курс є якісним. У цьому можна сумніватися. Всі вивчаючі опанують мову на достатньому рівні, щоб у майбутньому вони могли лише вдосконалюватися.


Quick minds 2 НУШ

Відгуки

Середня оцінка наших клієнтів
з 0
Відгуки відсутні