Alltag Beruf and Co. 5 Kursbuch + Arbeitsbuch mit Audio-CD zum Arbeitsbuch Украина Киев Развернуть

Alltag Beruf and Co. 5 Kursbuch + Arbeitsbuch mit Audio-CD zum Arbeitsbuch

Hueber Hueber

Автор: Dr. Norbert Becker, Dr. J?rg Braunert



9783195015905

Новинка

alltag купить Киев Украина

Подробнее

Роздріб: 634 грн. Опт: 507 грн

Быстрая покупка

Работаем с диаспорами.

Мы с Вами уже 10 лет!

Гарантии по договору - нам 10 лет!

Лучшие скидки на опт!

ОПТОВЫЕ ЦЕНЫ

Закажите на 2 000 грн и получите Бесплатную доставку!
Оценки и комментарии от наших клиентов
Рейтинг: 5.0 / 5   2 Отзыв (ов)

Оптовые скидки

Количество Скидка Вы экономите
5 11% До 349 грн
15 16% До 1 522 грн
30 20% До 3 804 грн
Язык издания Немецкий
Переплёт Мягкая обложка
Тип товара Учебник
Год издания 2011 год
Страна производитель Германия
Наличие на складе Под заказ 1-3 дня
Курс Alltag, Beruf und Co.
Уровень курса Band 5
Состояние Новое
Кол-во страниц 120
Формат книги 280 x 210 x 10
Тематика книги Изучение английского языка
Возможность купить оптом Оптом и в розницу
ISBN 9783195015905
Производитель Hueber
Оригинальность продукта Только оригинал
Хотите недорого купить Alltag Beruf and Co. 5 Kursbuch + Arbeitsbuch ? У нас можно заказать только оригинальные книги от издательства. Так же есть бесплатная доставка от 2000грн, отправляем через НоваПошта и Укрпошта , по передоплате или наложенным при получении. Киев, Харьков, Франковск, Одесса, Херсон, Львов, Чернигов, Черновцы, Черкасы, Запорожье и другие области Украины. Лучшая цена на рынке!. Заказать можете онлайн или через нашого оператора, оптом или в розницу. Мы - самый лучший интернет магазин литературы для изучения иностранных языков: учебники по английскому, немецкому, французскому и другиех языков

ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ

У відповідності до положень Закону України «Про захист прав споживачів», споживач – фізична особа має право можливість протягом 14 днів обміняти або повернути куплений товар, якщо він з якоїсь причини йому не підійшов. Дані правила обміну поширюються на непродовольчий товар належної якості за умови, що він не використовувався і зберіг товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики, а також розрахунковий документ (чек), виданий споживачеві під час покупки.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 1994 р. № 172 "Про реалізацію окремих положень Закону України "Про захист прав споживачів" друковані видання належної якості не підлягають обміну, поверненню.

У випадку виявлення поліграфічного браку книжкової продукції Продавець, за бажанням Покупця, здійснює обмін товару на товар належної якості, або здійснює повернення коштів у розмірі вартості повернутої продукції. Поліграфічний брак – це брак, отриманий внаслідок недотримання технології виробництва, що призводить до перекручування або втрати інформації: розмазування фарби, непродруковування фарби, нечіткий друк, склеєні сторінки, нерівне обрізання, перевернуті аркуші, відсутність аркушів, або їх повторення, невідповідність назви книжки на обкладинці її змісту, тощо).

Покупець має право повернути браковану книжкову продукції протягом 14 днів з моменту отримання. Для цього слід оформити заявку, у разі покупки в інтернет-магазині "OxfordBook", звернувшись за тел. (050) 566-25-14, або написавши на e-mail: info@oxford-book.com.ua При оформленні заявки на повернення товару слід зазначити реквізити розрахункового документу, виданого Покупцю разом із проданим товаром. Повернення бракованої продукції здійснюється за рахунок Продавця. Продавець здійснює повернення коштів Покупцю, у розмірі вартості повернутої продукції, після отримання Продавцем книжкової продукції з елементами поліграфічного браку.

У разі покупки товару у фізичному магазині необхідно звернутись в магазин, в якому був придбанний товар.

Оценки и комментарии от наших клиентов

Оценка:
Нет комментариев
tanyaof***  - 
Оценка:
Нет комментариев
Ольга***  -