Добрі казки (збірник 2) Шмирьова Н Видавництво Ранок 9786170914637 Украина Киев Развернуть

Добрі казки (збірник 2) Шмирьова Н Видавництво Ранок 9786170914637

Видавництво Ранок

Автор: Шмирьова Н



С193004У

Новинка

Бажаєте недорого купити Добрі казки (збірник 2) ? Пропонуємо замовити оригінал від Видавництво Ранок У нас найкраща ціна та відгуки в Україні! Оптовий продаж , найкращі знижки!

Подробнее

Этого товара нет в наличии

Роздріб: 250 грн

Работаем с диаспорами.

Мы с Вами уже 10 лет!

Гарантии по договору - нам 10 лет!

Лучшие скидки на опт!

ОПТОВЫЕ ЦЕНЫ

Закажите на 2 000 грн и получите Бесплатную доставку!
Оценки и комментарии от наших клиентов

Язык издания Українська
Переплёт тверда
Кол-во страниц 80
Формат книги 205х260
ISBN 9786170914637
Добрі казки (збірник 2) ціна перераховується при замовленні малим або великим оптом. Оригінальна література від видавництва Ранок Артикул: С193004У ISBN: 9786170914637 Категорія: Дитяча література,Читаємо дітям Казки ніколи не вийдуть із моди!'Коли ви самі були дітьми, мама або бабуся читала вам саме такі казочки. І ви, затамувавши подих, слухали історію про Машу, мріяли вирушити у подорож на вутках разом із жабкою й шкодували півника, який подавився бобовим зернятком... Познайомте тепер із цими казочками вашого синочка або донечку! 'Сідайте зручненько й швидше відкривайте книжку! На вас чекають:'— казки з добрими персонажами;'— прості й цікаві сюжети;'— великі, ілюстрації, які цікаво розглядати малечі.'Казки невеликого обсягу, отже ваше сонечко не втомлюватиметься й слухатиме казку до кінця. 'Ваш малюк вже вивчив майже всі казки напам'ять? Настав час запропонувати йому щось новеньке! Друга книга сподобається йому не менше за попередню!'Книги подарують вам і дитині безліч приємних хвилин домашнього читання.

ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ

У відповідності до положень Закону України «Про захист прав споживачів», споживач – фізична особа має право можливість протягом 14 днів обміняти або повернути куплений товар, якщо він з якоїсь причини йому не підійшов. Дані правила обміну поширюються на непродовольчий товар належної якості за умови, що він не використовувався і зберіг товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики, а також розрахунковий документ (чек), виданий споживачеві під час покупки.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 1994 р. № 172 "Про реалізацію окремих положень Закону України "Про захист прав споживачів" друковані видання належної якості не підлягають обміну, поверненню.

У випадку виявлення поліграфічного браку книжкової продукції Продавець, за бажанням Покупця, здійснює обмін товару на товар належної якості, або здійснює повернення коштів у розмірі вартості повернутої продукції. Поліграфічний брак – це брак, отриманий внаслідок недотримання технології виробництва, що призводить до перекручування або втрати інформації: розмазування фарби, непродруковування фарби, нечіткий друк, склеєні сторінки, нерівне обрізання, перевернуті аркуші, відсутність аркушів, або їх повторення, невідповідність назви книжки на обкладинці її змісту, тощо).

Покупець має право повернути браковану книжкову продукції протягом 14 днів з моменту отримання. Для цього слід оформити заявку, у разі покупки в інтернет-магазині "OxfordBook", звернувшись за тел. (050) 566-25-14, або написавши на e-mail: [email protected] При оформленні заявки на повернення товару слід зазначити реквізити розрахункового документу, виданого Покупцю разом із проданим товаром. Повернення бракованої продукції здійснюється за рахунок Продавця. Продавець здійснює повернення коштів Покупцю, у розмірі вартості повернутої продукції, після отримання Продавцем книжкової продукції з елементами поліграфічного браку.

У разі покупки товару у фізичному магазині необхідно звернутись в магазин, в якому був придбанний товар.

Оценки и комментарии от наших клиентов


Отзывы и комментарии отсутствуют.