Live Beat 3 Student Book for MyEnglishLab Pack Украина Киев Развернуть

Live Beat 3 Student Book for MyEnglishLab Pack

Pearson-Longman Pearson-Longman

9781447952947

Новинка

учебник live beat 3 student book for myenglishlab pack купить Киев Украина

Подробнее

Этого товара нет в наличии

Роздріб: 952 грн

Работаем с диаспорами.

Мы с Вами уже 10 лет!

Гарантии по договору - нам 10 лет!

Лучшие скидки на опт!

ОПТОВЫЕ ЦЕНЫ

Закажите на 2 000 грн и получите Бесплатную доставку!
Оценки и комментарии от наших клиентов

Язык издания Английский
Переплёт Мягкий
Тип товара Учебник
Страна производитель Британия
Категория live beat book, Книги Pearson-Longman
Наличие на складе Под заказ 1-3 дня
Курс live beat book
Состояние Новая книга
Тематика книги Учебные курсы английского языка
Возможность купить оптом Оптом и в розницу
ISBN 9781447952947
Производитель Pearson
Оригинальность продукта Только оригинал
Хотите недорого купить Live Beat 3 Student Book ? У нас можно заказать только оригинальные книги от издательства. Так же есть бесплатная доставка от 2000грн, отправляем через НоваПошта и Укрпошта , по передоплате или наложенным при получении. Киев, Харьков, Франковск, Одесса, Херсон, Львов, Чернигов, Черновцы, Черкасы, Запорожье и другие области Украины. Лучшая цена на рынке!. Заказать можете онлайн или через нашого оператора, оптом или в розницу. Мы - самый лучший интернет магазин литературы для изучения иностранных языков: учебники по английскому, немецкому, французскому и другиех языков

ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ

У відповідності до положень Закону України «Про захист прав споживачів», споживач – фізична особа має право можливість протягом 14 днів обміняти або повернути куплений товар, якщо він з якоїсь причини йому не підійшов. Дані правила обміну поширюються на непродовольчий товар належної якості за умови, що він не використовувався і зберіг товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики, а також розрахунковий документ (чек), виданий споживачеві під час покупки.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 1994 р. № 172 "Про реалізацію окремих положень Закону України "Про захист прав споживачів" друковані видання належної якості не підлягають обміну, поверненню.

У випадку виявлення поліграфічного браку книжкової продукції Продавець, за бажанням Покупця, здійснює обмін товару на товар належної якості, або здійснює повернення коштів у розмірі вартості повернутої продукції. Поліграфічний брак – це брак, отриманий внаслідок недотримання технології виробництва, що призводить до перекручування або втрати інформації: розмазування фарби, непродруковування фарби, нечіткий друк, склеєні сторінки, нерівне обрізання, перевернуті аркуші, відсутність аркушів, або їх повторення, невідповідність назви книжки на обкладинці її змісту, тощо).

Покупець має право повернути браковану книжкову продукції протягом 14 днів з моменту отримання. Для цього слід оформити заявку, у разі покупки в інтернет-магазині "OxfordBook", звернувшись за тел. (050) 566-25-14, або написавши на e-mail: info@oxford-book.com.ua При оформленні заявки на повернення товару слід зазначити реквізити розрахункового документу, виданого Покупцю разом із проданим товаром. Повернення бракованої продукції здійснюється за рахунок Продавця. Продавець здійснює повернення коштів Покупцю, у розмірі вартості повернутої продукції, після отримання Продавцем книжкової продукції з елементами поліграфічного браку.

У разі покупки товару у фізичному магазині необхідно звернутись в магазин, в якому був придбанний товар.

Оценки и комментарии от наших клиентов


Отзывы и комментарии отсутствуют.