Terry Pratchett

Terry Pratchett

Товарів у наявності: 73

Показано 1 - 48 з 73

111

111

Террі Пратчетт: купити книги англійською мовою Київ Україна

Книги Террі Пратчетт, купити в Києві, які можна на сайті Oxford-Book.com.ua, стануть справжнім подарунком для фанатів твором англійського фантаста, які намагаються покращити швидкість та якість читання англійською мовою. Незважаючи на те, що багато фанатів Террі Пратчетта вивчають англійську мову, не всі вони можуть похвалитися досконалим володінням іноземною мовою. Тільки за рахунок регулярного читання улюблених книг можна істотно підвищити рівень знання англійської мови, залишивши позаду всі сумніви щодо можливості освоєння іноземної мови як іноземної лише на рівні носія мови.

 

Цикли Террі Пратчетта: у якому порядку читати твори англійського фантаста?

Щоб приступити до читання книг Террі Пратчетта, слід розуміти, що існує відразу кілька циклів, що належать його авторству. Перший цикл відомий під назвою Чарівники та герої. Головними героями циклу Чарівники та герої виступають чарівники, які є елітою Плоського світу, або Світ-диску (Discworld). Іноді поціновувачі творчості фантаста просто називають цей цикл Плоським світом, хоча це лише його початок. Тому Чарівники та герої є першим знайомством із Мір-диском Террі Пратчетта.

Які книги відносяться до Плоского світу? Перша книга серії виходить під назвою The Colour of Magic у 1983 році, і тоді починається довга подорож у світ чарівників та різних магічних істот. The Colour of Magic читачі вперше зустрічаються з Рінсвідом, про якого можна дізнатися більше вже в наступних книгах серії. Слідом за The Colour of Magic з'являється книга The Light Fantastic. Незважаючи на те, що The Colour of Magic є першою книгою циклу, все ж таки більше інформації про Плоский світ можна знайти саме в The Light Fantastic.

Після The Colour of Magic та The Light Fantastic світ побачив третю частину Плоского світу, відому під назвою Sourcery. Вихід Sourcery припав на 1988 року. За два роки після Sourcery публікується наступна книга циклу Eric. І до 2009 року Террі Пратчетт випускає Interesting Times, The Last Continent, The Last Hero та Unseen Academicals. Саме незримі академіки і стали останньою книгою першого циклу.

Незважаючи на те, що існує поділ на шість циклів, все ж таки читати твори англійського фантаста можна не по порядку, а починати з того циклу, який зацікавив найбільше по анотації або назві.

Другим циклом Pratchett стануть Відьми, де читачі продовжують знайомство з Плоським світом, але вже погляду читача представлені інші персонажі. Але стиль викладу залишається таким же неймовірним та гуморічним, що і найбільше цінують фанати Террі Пратчетта у його творах. Незважаючи на те, що і цикл Відьми відноситься до Плоского світу, але він відрізняється від циклу Чарівники та герої. На відміну від чарівників, які являють собою еліту Плоського світу, відьми не мають можливості пройти повноцінне навчання помахом чарівництва, тому вони змушені задовольнятися тим, що у них є.

Саме Equal rites, яка вийшла в 1987 році, і прочиняють двері у світ відьом. У циклі лише 7 книг. Pratchett Terry написав шість повноцінних книг. Крім Equal rites, є ще Wyrd Sisters, Witches Abroad, Lords and Ladies, Maskerade та Carpe Jugulum!. Останньою книгою в серії є The Sea and Little Fishes, яка не стала повноцінною книгою, а представлена у вигляді невеликої розповіді, яка має відношення до Плоского світу. Вихід останньої книжки другого циклу посідає 1998 рік.

Що стосується третього циклу T Pratchett, він припаде до смаку тим читачам, які вже знайомі зі світом відьом з другого циклу. Адже він зветься однією з відьом другого циклу. Головною героїнею третього циклу стане Тіффані. У третьому циклі лише чотири книги, які виходять у період з 2003 по 2010 рік. У цикл Тіффані входить The Wee Free Men, A Hat Full of Sky, Wintersmith та I Shall Wear Midnight.

Але найпопулярнішим із книг Prachett є не твори про чарівників та відьом, а ті, що розповідають історію життя якогось персонажа, відомого під назвою Смерть. Незважаючи на жахливе ім'я, персонаж є цілком реальною людиною, яка дуже прив'язана до сім'ї, і може кинути все, щоб відпочити далеко від суєтних справ. Цикл зветься головного персонажа книг.

Цикл Смерть є четвертим за рахунком і складається з п'яти книг. Історія Смерті починається з книги Mort, яка представлена світові у 1987 році. Вже 1991 року Террі Пратчетт радує виходом другої книги циклу, відомої під назвою Reaper Man. Через три роки виходить Soul Music, через два після Soul Music – Hogfather. У 2001 році цикл завершено книгою Thief of Time.

П'ятим циклом стане Стража, завжди лише варта, що складається із семи книг. І шостий цикл відомий під назвою Листоноша завжди приносить листи вчасно. В останній цикл, який стане і завершальний, включає лише дві книги. Террі Пратчетт, купити книги в Україні можна на сайті Oxford-Book.com

Terry Pratchett

Відгуки

Середня оцінка наших клієнтів
з 0
Відгуки відсутні