Business Benchmark

Business Benchmark

Товарів у наявності: 12

Показано 1 - 12 з 12

111

111

Ціна на підручники і книги Cambridge Academic English купити Київ, Харків, Одеса, Львів замовити оптом онлайн в інтернет магазині

Cambridge Academic English - інтегрований курс академічної англійської мови, розрахований на 120-140 годин на кожен з рівнів. Усього розроблено три ступені навчання, які відповідають рівням знань за шкалою CEFR. Курс створювався спеціально для студентів вищих навчальних закладів. Розрахований на розвиток навичок академічного мови, а також сприяє розвитку критичного мислення, яке так необхідно при навчанні в кращих навчальних закладах світу.

Курс вміщує реальні, діючі лекції викладачів Кембриджського університету, а також інтерв'ю студентів, автентичні академічні тести. Лексичний матеріал базується на CAMBRIDGE ACADEMIC CORPUS ТА ACADEMIC WORD LIST. Навчання за курсом передбачає як групові заняття в класі, так і самостійне вивчення тем. Структура курсу відрізняється гнучкістю і можливістю побудови заняття, виходячи з індивідуальних особливостей кожного учня.

Курс складається з трьох рівнів:

  • CAMBRIDGE ACADEMIC ENGLISH INTERMEDIATE - на цьому рівні відбувається знайомство студентів з основними характеристиками усних і письмових академічних текстів. По закінченню п'яти уроків, студенти знайдуть всі необхідні навички, щоб переглянути та конспектування лекцій, дізнаються стратегії визначення цілей і складанні текстів на їх підставі, а також розберуть важливі особливості складання грамотного тексту.
  • CAMBRIDGE ACADEMIC ENGLISH UPPER-INTERMEDIATE - на цьому рівні триває робота над виробленням академічних навичок. Робота з текстами передбачає їх аналіз та характеристику, студенти дізнаються, як уникати плагіату, складають есе, замітки. Проводяться дискусії в групах, виконуються завдання і вправи, які відточують академічні практичні навички.
  • CAMBRIDGE ACADEMIC ENGLISH ADVANCED - остання ступінь навчання за курсом, по закінченню якої, студенти чітко розуміють, з яких складових конструюється текст, які його основні деталі, особливості, характеристики. На цьому етапі, кожен самостійно може скласти грамотне есе, розібратися в будь-якому завданні, дати чіткий, аргументовану відповідь.
 

Кожен з етапів навчання за курсом, передбачає наступну комплектацію:

  • Аудіодиски для роботи в класі.
  • Відео диски з записами лекцій з Кембриджського університету.
  • Навчальної зошити.
  • Зошити для вчителя.
 

Книга для учителя вміщує безліч порад, які допомагають цікаво організувати кожне заняття, а також рекомендації по використанню зошити для студента. Додатково, у викладацькому посібнику розміщуються відповіді на тести і вправи, приклади виконання письмових завдань, в якості орієнтира на допустимий результат. У зошиті передбачено фотокопіруемие матеріали, для виконання завдань в класі, а також лекційні слайди, додатковий лексичний і граматичний матеріал, для вивчення тим в повному обсязі.

Business Benchmark

Відгуки

Середня оцінка наших клієнтів
з 0
Відгуки відсутні