Cambridge University Press підручники

Cambridge University Press підручники

Товарів у наявності: 3320

Показано 1 - 48 з 3320

Фільтрувати за:

Категорії
Назва курсу
Клас

111

111

Видавництво Cambridge University Press підручники купити в Україні Київ

Кембрідж книги - це видавництво Кембриджського університету, яке є найстарішим видавництвом у всьому світі. Перший книги були опубліковані в 1584 році. За більш ніж 400 років своєї історії, видавництво випустило безліч книг відомих вчених: Джона Мільтона, Ісаака Ньютона, Альберта Ейнштейна, Бертрана Рассела, але тільки в середині ХХ століття воно переросло в найбільший у всьому світі видавничий дім, яким є і по сьогоднішній день. Сьогодні у видавництві працює понад 1000 осіб, а представництва мають в Австралії, США, Африці, Латинській Америці, Азії та практично в кожній країні Європи, в тому числі і в Україні. Є офіційний сайт видавництва Cambridge, де ви завжди можете дізнатися актуальну інформацію про самому видавництві і про новинки.

 

Місія видавництва Cambridge University Press

Видавництво Cambridge University Press є частиною знаменитого Кембриджського університету з 1534 року. Головною місією стало прагнення розкрити потенціал людей за допомогою кращих рішень для навчання і дослідження.

Для того, щоб постійно реалізовувати заявлену місію в життя, керівництво видавництва постійно працює над удосконаленням своєї роботи. Зокрема, світ, який створює Cambridge University Press, можливий завдяки:

• Невичерпним можливостям досягати успіху для кожного, хто використовує для цього рішення Cambridge University Press для навчання і обстежень
• Підтримці кожного, хто вирішив використовувати літературні праці видавництва, постійним поліпшенням якості і змісту примірників
• Використанню прибутку, отриманої від реалізації продукції для благодійних цілей, поліпшення світу, просування місії університету.

Для того, щоб все це переходило з теорії на практику, Cambridge University Press заснувало понад 50 офісів по всьому світу. Стратегічно розташовані центри допомагають поширювати продукти видавництва в кожен куточок земної кулі.

 

Пріоритетні сфери діяльності видавництва Кембридж


Практично всі академічні дисципліни включені в програму публікацій Видавництва Кембріджського університету. Крім цього, в сферу діяльності потрапили всі рівні освіти. Видавництво надає публікації, належать як до спеціальної наукової монографії, так і до навчальних матеріалів для початкової школи.
Однак, однією з найважливіших областей, над якою ведеться постійна робота стало створення довідкової літератури, а також словники та енциклопедії. Крім класичних книг, практично кожне з них перенесено в електронні носії. Керівництво видавництва вважає, що майбутнє - за цифровими продуктами, послугами та рішеннями. У зв'язку з цим, акценти розставляються саме на цей формат оформлення матеріалу.

 Багаторівневі навчальні посібники залишаються в лідерах тиражів, оскільки як можна наочніше демонструють твердження Cambridge University Press про те, що потрібно накопичувати, розвивати, зберігати і поширювати знання всередині університету і за його межами. До найпопулярніших серій багаторівневих посібників можна віднести:

• In Use
• English in Mind
• MORE!
• Cambridge English for
• Prepare!

Багаторівневі допомоги отримали популярність у багатьох школах і мовних центрах світу завдяки багатому банк-ресурсу матеріалів. У комплект входить підручник, робочий зошит, книга для вчителя (з методичними рекомендаціями та детальними планами проведення уроків), а також ксерокопіруемие матеріали, диски з аудіо і відео записами.

Крім цього, знаменитий Кембриджський словник - один з основних словників для кожного, хто починає або продовжує вивчення англійської мови. Настільна книга, яка надає переклад, значення слів залежно від контексту, наводить приклади, демонструє синоніми.

Cambridge University Press займається публікацією журналів, пропонує почитати блог, де публікуються статті з думками, пропозиціями, розробками і методиками від кращих викладачів, займається видавництвом Біблії, молитовників, співпрацює з міністерствами та організаціями, що спеціалізуються на розвитку та впровадженні програм в область освіти.

 

У чому особливості видавництва Cambridge?

Це некомерційна організація і всі доходи використовуються виключно з метою розширення видавничої діяльності. Воно керується Синдикатом Кембриджського університету - офіційний комітет, який складається з провідних професорів, регулярно зустрічається з метою обговорення літератури, яка вже готова до друку. У видавництві працює більше 20 000 авторів тієї чи іншої спрямованості, які проживають в 98 країнах світу, в тому числі і на території України, які прославили своїми працями в галузі математики, фізики, біології, хімії, географії, астрономії і техніки.

В гуманітарній сфері щорічно публікується понад 500 нових книг, починаючи древньої філософією, закінчуючи сучасної лінгвістики. Публікації з історії та літератури є одними з найчисленніших, але істотний інтерес пред'являють книгам по соціології, економіці, психології, юриспруденції, політології, мистецтву. Представлені різні дослідницькі монографії, підручники для учнів, збірники та журнали.

Видавництво Cambridge активно надає навчальну та наукову літературу за спеціальними галузями, в тому числі з фінансів, економіки та менеджменту. В останні роки видавництво все більшу увагу приділяє кількісним методам аналізу фінансів і економіки. І, звичайно ж, важливим напрямком діяльності є публікація підручників з англійської мови, включаючи багаторівневі курси, матеріали для підготовки до іспитів, самовчителі і т.д.

 

Ключові напрямки літератури від видавництва Cambridge

Міжнародне видавництво Cambridge University Press представляє літературу в трьох основних групах:

  • • Академічні публікації. Різні академічні книги і журнали по техніці, науці, медицині, соціальним і гуманітарним наукам. Це один з двох видавництв, кому можна друкувати Біблію короля Якова в Англії і книгу спільної молитви.
  • •              Навчання англійської мови. Активно публікуються ресурси і курси для вивчення англійської мови для всіх вікових категорій у всьому світі. Видавництво активно співпрацює з Кембриджської оцінкою англійської мови для надання рішень, які гарантовано підвищать рівень володіння англійською мовою, відповідно до спільної європейської базою знань.
  • •              Освіта. У цій групі товарів надані різні рішення для початкових, середніх і старших шкіл і міністерств освіти в усьому світі.
 
 
 

Cambridge English A1 та A2: базовий рівень знання англійської мови


Cambridge English A2 та A1 — перші два рівні знання англійської мови як іноземної у Загальноєвропейській системі CEFR. Тільки за цими простими позначеннями можна зрозуміти, який рівень володіння мовою, і що потрібно пройти, щоб досягти рівня носія мови.

Якщо учень ніколи не вчив англійську мову, або ж знає якісь базові поняття, але поки що не може будувати пропозиції, і розуміти найпростішу мову англомовних співрозмовників, тоді рівень нижче A1. Адже A1 - це перший і базовий рівень, але до нього потрібно прийти методом проб і помилок.

Які знання у учня, який має рівень англійської мови А1? Cambridge A1 Test покаже, що у початківця цілком достатньо знань, щоб спілкуватися в англомовній країні як турист. З таким рівнем англійської мови вкрай важко загубитися або втратити потрібну локацію. Завжди можна запитати розташування офісу, музею, ресторану у перехожого. Жителі англомовних країн ввічливі та дружелюбні, і завжди готові прийти на допомогу незнайомих слів, що потопають у морі.

Cambridge Book A1 дає хорошу підготовку, щоб представити себе іншим, і не проґавити важливих деталей з виду. Учень може відповісти на найпростіші питання, оскільки розуміє почуте питання на слух. Нехай не всі тонкощі мови вдається вловити, але все ж таки мова буде простою, граматично правильною, якщо, звичайно, учень готовий докласти зусиль, щоб вийти на хороший рівень володіння мовою. Курс A1 розрахований на 60-80 годин, що крапля у морі.

Незважаючи на те, що з рівнем A2 учень може більше і довше говорити на звичайні теми, висловлювати свою думку щодо тієї чи іншої події, описати свої емоції та почуття, висловити радість чи невдоволення, до рівня носія мови ще далеко. Адже з базовим рівнем людина ще не готова взятися за професійну лексику, або побудувати граматично та стилістично складні пропозиції. Для проходження курсу англійської мови рівня A2 потрібно близько 200 годин регулярного навчання.
Рівень A1 і A2 буде недостатньо, щоб працювати, навчатися та жити в англомовній країні, і стати повноцінним членом їхнього суспільства. Але починати варто з азів — і це базові рівні.

 


Особливості вивчення англійської мови рівня A1 та A2

З рівнем A1 і Cambridge Vocabulary A2 дуже просто підтримати знайомство з людиною, і швидко зорієнтуватися на новій місцевості. Наприклад, курс англійської мови цілком можливо освоїти за 6-місячний курс, якщо регулярно виконувати завдання та прислухатися до порад викладача. Незважаючи на те, що багато хто вирішується вивчати англійську мову самостійно з початкового рівня, якраз на рівнях A1 і A2 потрібні професійні поради від людини знаючої, інакше доведеться переучуватися на середньому або просунутому рівні.

Beginner, або початківець, знає як упоратися з артиклями, трьома часом, неправильними дієсловами. Звичайно, не складе і труднощів, щоб побудувати пропозицію, питання, або риторичне питання, але для повсякденного життя, а не академічного чи професійного середовища. Перше знайомство з часом Present Continuous та Present Perfect тільки дозволяє розширити словниковий запас. Чим більше граматики залишилося позаду, тим простіше висловлювати свої думки в мовленні або на листі. Якщо складати міжнародний іспит з англійської мови, читання та лист входять до обов'язкових розділів для тестування та оцінки знань учня.

Якщо на рівні A1 словниковий запас потрібен для виживання - не в лісі, звичайно ж - в англомовному суспільстві, то на рівні A2, базовому, бесіда може бути цікавою для двох і більше учасників, якщо учень може швидко вловлювати знайомі слова в потоці нових слів. Перескакувати з одного етапу в інший не варто, та й це практично неможливо. Cambridge A2 Test є лакмусовим папером, за результатами якого можна переходити до середнього рівня B1-B2 і ніяк інакше.

Cambridge A2 Book підходить не лише для групового навчання із однодумцями. Цілком можливий варіант самостійного навчання, або індивідуального навчання з викладача, і краще, якщо підібрати викладача навіть не в рідній країні. Мабуть, немає сильнішої мотивації вивчити нову мову, ніж викладач, який розмовляє іноземною мовою. Але не все так очевидно, і для деяких це може стати каменем спотикання у навчанні іноземної мови.

Тому дуже важко визначитися з формою навчання, якщо немає чіткого розуміння, яка з них є найефективнішою для конкретного учня. Не завжди самоосвіта є ефективним способом, але доступним завдяки випуску різних серії навчальної літератури одним з підрозділів Кембриджського університету. Курси є популярним способом освоєння іноземної мови. Основною перевагою курсів є можливість отримати відповіді на свої питання вже в процесі навчання, практикувати усне мовлення не тільки з викладачем, але й іншими учнями.

 

Англійська Cambridge b1-b2

Англійська мова вважається однією з найпоширеніших мов у світі. Ним розмовляють мільярди людей. Для одних він є рідним, для інших іноземним, але й ті та інші можуть спілкуватися та обмінюватися інформацією між собою. Як же чудово знати іноземну мову! Ця здатність відкриває мільйон можливостей, допомагає самоствердитися і досягти успіху в житті.

 

Навіщо це потрібно і як користуватись Cambridge book b1-b2

З англійською мовою і cambridge english books b1 можна дізнаватись останні новини, завжди бути в курсі світових подій. Адже першою мовою інтернет-ресурсів є англійська. Навіть якщо сайт працює на території іншої держави, де не говорять англійською, в інтернеті є функція перекладача. І саме англійська версія перекладу з будь-якої іншої мови є найточнішою. Не знаючи китайську, але знаючи англійську, ви все одно будете в курсі того, що відбувається в Китаї.

До того ж, дуже багато людей для яких рідною мовою є будь-яка інша, вважають англійську своєю іншою рідною. Майже у всіх країнах англійську вивчають як першу іноземну. А ази та елементарні фрази англійською знають навіть діти.

Англійська завжди знадобиться у подорожі разом із книгами cambridge test b1. Зі знанням цієї мови ви зможете читати світових класиків літератури в оригіналі, чим лише розширіть свій світогляд. Ви з легкістю зможете опанувати останні новинки техніки, адже всі вони народжуються на Заході та в США, а інструкції пишуться англійською.

І взагалі, від знання англійської мови з intermediate cambridge одні лише плюси. Але тепер виникає питання, як це зробити краще? З якими ресурсами цей процес буде найефективнішим і максимально швидко принесе результати?

На допомогу всім охочим вивчати іноземні мови, зокрема і англійську, приходить онлайн магазин освітньої літератури Oxford Book. Тут лише оригінальні підручники від офіційних дистриб'юторів. З ними можна як стартувати у вивченні англійської, так і покращувати вже наявні знання та навички мови.

Одним з найбільш популярних та визнаних у всьому світі є британське видавництво методично-освітньої літератури Cambridge University Press. На сайті Oxford Book відведено цілу категорію книг цього видавництва, в якій можна ознайомитися з такими серіями підручників для вивчення англійської мови:

  • Супер Розум рівнів 1-6;
  • Швидкий Розум;
  • Англійська від Кембриджу "Empower" за рівнями від a1 до b2;
  • Click книга: зміст та мова;
  • Кембріджська колекція;
  • English for teacher;
  • From teacher to manager;
  • Practice teaching;
  • Вчимося читати (друге видання);
  • Енциклопедія від Cambridge;
  • Теорія знань для IB диплома;
  • Академічна англійська від Кембріджа;
  • Англійська від Кембріджа;
  • Super safari 1-2-3-4;
  • Face2face;
  • Більше книг;
  • Vocabulary in practice;
  • Planet Plus;
  • Fun skills;
  • Англійська 365;
  • Unlock;
  • Англійська для академій;
  • Книги від Кембриджу рівня a1/a2;
  • Книги від Кембриджу рівня b1/b2;
  • Cambridge book c1-c2 та ще багато інших підручників.
 

Оскільки нас цікавлять підручники, спрямовані на оволодіння навичками англійської мови рівня B1-B2 із cambridge pre intermediate book, зупинимося та детально розглянемо саме цю категорію книг. Але спочатку пригадаємо, що означає і які навички включає рівень B1-B2.

Рівень B1, або intermediate, передбачає наявність словникового запасу до 3250 слів, уміння правильно розуміти висловлювання на знайомі теми, пояснювати повсякденні ситуації, дивитися англомовні фільми, читати і розуміти невеликі тексти, вміти писати невеликі зв'язкові повідомлення.

З рівнем B2 (upper intermediate) ваш словник налічує до 3750 слів, з якими ви можете: розуміти суть складних текстів, вільно спілкуватися з носіями мови на спільні теми, ясно та докладно викладати свої думки, дивитися майже всі англомовні телепрограми, написати повідомлення на не тему.

 

Саме цим навичкам ви зможете навчитись із cambridge pre intermediate book

Cambridge Preliminary for Schools Trainers B1;

Cambridge test b1 Preliminary for Schools Trainers;

Intermediate cambridge business vocabulary in use;

Cambridge english books b1 серія підручників Empower, що включає аудіо диски, підручник, робочий зошит, книгу для вчителя.

 

Наступна серія підручників Empower cambridge book b1+ складається також із набору аудіо дисків, підручника, робочого зошита та книги для вчителя;

  • Cambridge english intermediate Pronunciation in Use;
  • Business Benchmark Cambridge pre intermediate аудіо диски;
  • Cambridge pre intermediate book English Unlimited Combo with DVD-ROM;
  • Pre intermediate cambridge Face2Face audio CD+DVD-ROM+тести+книга для вчителя;
  • Підручник Cambridge Academic English - середній рівень;
  • Книга для вчителя Cambridge Academic English – середній рівень;
  • Робочий зошит Cambridge Academic English рівня середнього;
  • Аудіо-диски Cambridge Academic English рівня середній;
  • DVD-диски Cambridge Academic English рівня середній;
  • Книга із тестами English vocabulary in Use від Cambridge;
  • Підручник Cambridge English for Nursing рівня intermediate;
  • Підручник Cambridge English for Nursing рівня pre intermediate;
  • Аудіо диски Cambridge English Objective IELTS;
  • Книжка для студентів Cambridge English Objective IELTS;
  • Робочий зошит Cambridge English Objective IELTS;
  • Книга для учителя Cambridge English Objective IELTS;
  • Cambridge English for Business life intermediate аудіо диски;
  • Самовчитель Cambridge English for Business life intermediate;
  • Книга для вчителя Cambridge English for Business life intermediate;
  • Книга Cambridge Pronunciation Game (intermediate);
  • Книга «Загальні помилки в IELTS середнього рівня та як їх уникнути»;
  • Аудіо диски «Переваги бізнесу» для людей, які мають середній рівень англійської;
  • Робочий зошит «Переваги бізнесу» для людей, які мають середній рівень англійської;
  • Книга для студентів «Переваги бізнесу» для людей, які мають середній рівень англійської;
  • Книга для вчителя «Переваги бізнесу» для людей, які мають середній рівень англійської.
 

Ці та багато інших підручників ви можете придбати в онлайн магазині Oxford Book, замовивши їх на офіційному сайті.

 

Cambridge english book c1-c2


Cambridge english book c1-c2 – це підручник, який надає учневі цілі та точне розуміння того, з чим їм доведеться мати справу під час навчання. Учням надають багато інформації про головні аспекти граматики та отримують можливість розширити запас разом із базовими навичками. На уроках з cambridge advanced c1 розвитку усного мовлення учням пропонує унікальне поєднання з навчання граматичним основам мови, вимови та правильному веденню розмови, а також відео, в них показані різні ситуації з життя людей. Наприкінці кожного розділу учні зможуть покращити знання про мову та практикувати навичку володіння письмовою мовою за допомогою контексту, наданого в уроках у розвиток базових знань.

 

Переваги підручників c1 cambridge English


Дані підручники cambridge c1 advanced мають безліч плюсів, серед яких можна виділити:

  • Добре підібраний матеріал у cambridge english advanced c1.
  • Можливість добре розвинути не лише письмову, а й усну мову.
  • Під час уроку транслюються різноманітні приклади з життя звичайних людей, таким чином учень зможе краще зрозуміти, які фрази необхідно використовувати в тій чи іншій ситуації.
  • Багато часу приділяють вивченню граматики.
  • Ціни на підручники cambridge advanced дуже доступні.
  • Навчання просте та зрозуміле навіть для новачків.
  • У даному посібнику cambridge english c1 міститься лише потрібна інформація без води та зайвої інформації.
 

У сучасному світі знання англійської є дуже важливою складовою для будь-якої людини. Ви можете запитати, а навіщо нам потрібна англійська? Відповідь на це питання дуже це в першу чергу потрібно саме вам оскільки чим більше мов ви будете знати, тим вільніше ви почуватиметеся в суспільстві.

Навіть для поїздки за кордон необхідно мати мінімальний запас слів англійською мовою та english c1 cambridge, оскільки саме ця мова є найпоширенішою у світі. Найважливіше, що зараз для вивчення мови є всі можливості, як мінімум базові знання ви отримуєте вже у школі, а далі все у ваших руках, є репетитори, маса онлайн – курсів, навчальних посібників та найголовніше ваше бажання та прагнення стати кращим.

 

Головні причини вивчення англійської мови з advanced cambridge

Англійська мова – одна з найбільш затребуваних у світі. Кожна п'ята людина у світі як мінімум володіє базовими фразами та розуміє мову, ось причини з яких варто звернути увагу саме на цю іноземну мову:

Перспективна робота з подальшим кар'єрним зростанням. Багато хто чудово знає, щоб влаштуватися на хорошу роботу, що приносить задоволення і хороший, стабільний заробіток, потрібні знання не лише в галузі своїх обов'язків, а й відмінне володіння англійською мовою. Крім того, працівники з базовим знанням англійської мови отримують зарплату практично в половину вище, ніж їхні колеги, які взагалі не знають мови. Погодьтеся, знання англійської мови з cambridge advanced - це гарне вкладення коштів у свій розвиток. Зараз кожна компанія або вже працює з іноземними партнерами, або їде цієї мети. Тому знання мови для працівника з високою зарплатою просто вищі за будь-які похвали.

Перегляд фільмів та читання літератури в оригіналі. Якщо ви ще не читали книги в оригіналі англійською, то неодмінно виправляйте це непорозуміння. Ви будете повністю вражені майстерністю слова, вражені можливістю авторів точно передавати словом усі емоції та переживання героїв. Можна додатково використовувати cambridge advanced english practice tests.

Можливість бути повністю сучасною особистістю. Практично всі міжнародні конференції, спортивні змагання, популярні шоу ведуться англійською. Багато наукових статей теж видано лише англійською.

Можливість здобуття освіти за кордоном. Зараз навчання за кордоном давно перестало бути проблемою чи нездійсненною мрією. Багато зарубіжних університетів пропонують різні варіанти здобуття освіти як стаціонарно, так і на дистанційній формі навчання. Якщо добре володіти англійською мовою, можна вступити в престижні університети і навіть залишитися жити за кордоном назавжди. Там теж використовують cambridge english advanced.

Можливість подорожей світом. Як мінімум, якщо ви знатимете мову, то в чужій країні вам не потрібно буде витрачатися на послуги перекладача, або як мінімум ви не потрапите в незручну ситуацію. Володіючи мовою, ви отримаєте набагато більше яскравих емоцій та вражень від подорожі. По суті подорож стане набагато комфортнішою і насамперед саме для вас.

Знайомство з новими людьми. Знаючи мову з cambridge advanced student book ви зможете познайомитися з іншими людьми і отримати хороші друзі в іншій країні. Досвід спілкування з іноземцями ніколи не буде зайвим і розширить ваш світогляд.

Як хобі. Якщо у вас багато вільного часу, то вивчення англійської зайвою не буде, а час буде витрачено з користю.

 
 
 

Купити підручники і книги видавництва Cambridge University Press в Україні

Наш інтернет-магазин видавництва Cambridge University Press надає широкий асортимент літератури різного напрямку. Співпрацюємо тільки з перевіреними постачальниками, які надають нам друковану літературу виключно високої якості з усіма сертифікатами, тому в достовірності і актуальності інформації в підручниках ви можете не сумніватися. За рахунок безпосереднього співробітництва з представниками видавництва в наших силах надавати книги і підручники Cambridge за цінами на 10-20% нижче, ніж в мережевих магазинах. Якщо виникнуть труднощі під час вибору відповідної літератури або оформлення покупки, на допомогу завжди готовий прийти наш фахівець. Доставка здійснюється в будь-яку точку України.

Cambridge University Press підручники

Відгуки

Середня оцінка наших клієнтів
з 0
Відгуки відсутні