Exam Booster

Exam Booster

Товарів у наявності: 22

Показано 1 - 22 з 22

111

111

Exam Booster a2 b1 b2 c1 кембридж. Професійна підготовка до ЗНО в Україні


Підсилювач іспитів з англійської мови Кембридж представляє собою набір спеціалізованих книг для детального вивчення англійської мови. Завдяки використанню матеріалу, розміщеного у наборі книги, можна швидко та легко підготувати до екзаменаційного оцінювання в домашніх умовах або в класі.

Можливо серію Exam Booster купувати для використання спільно з основним навчальним курсом на англійській мові. Можливо, повне застосування та застосування в якості навчальної програми для інтенсивної підготовки до екзамену самостійними зусиллями. Зачастуючи цей набір книг для глубокого та інтенсивного ЗНО вивчення англійської мови Exam Booster призначене для індивідуального та групового вивчення з метою влаштування рівнів A2, B1, B2, C1.

Такий спеціалізований збірник книг ідеально підходить і для підготовки до сдачі екзаменів Cambridge Assessment English. Тому в колекції книг можна знайти Попередній прискорювач іспитів, Підсилювач іспитів для першого та першого для шкіл, Ключ для підсилення іспитів та Ключ для шкіл. Таким чином, завжди можна підбирати книгу під поточним рівнем володіння англійським мовою.

 

Особливості Cambridge Exam Booster

Одним із переваг користування серією книг Exam Booster є той факт, що вони підходять як для сдачі екзаменів стандартного типу, так і шкільних екзаменів. Тому цей комплект книги пользується популярністю не тільки у школі, але і за її межі.
У кожному навчальному матеріалі міститься не лише практична інформація для вирішення різноманітних завдань, а також поради від учителів, набір ефективних інструментів для швидкого та якісного виконання завдань.


Випускається серія зусиль співробітників Cambridge University Press, британського книговидавця, який більше 425 років існує на світовому книговидавчому ринку, і успіх заслужив доведення серед активних користувачів навчальної літератури. Основано Cambridge University Press у 1534 році Генріхом 8 Тюдором.

Тому серія, яка видається під брендом Cambridge University Press, априорі заслуговує уваги на неносителях англійського мови, хто займається його вивченням, будьте початковим, елементарним або продвунутим рівнем.


Cambridge University Press має Гриф Міністерства освіти України, тому вряд чи варто співпрацювати в якості навчальної літератури, хоча останнє слово завжди для навчального заведення та навчання.


Серія доступна виключно на англійській мові, а стороннім виробником є Британія. Тому в неносителях мови немає шансів не вивчати ту частину матеріалу, яка представлена в книгах. Ведь для освоєння матеріалу потрібен час із часу заглядання в словник для пошуку значень слов, їх трактовок.

Серія, призначена для освоєння відразу чотирьох рівнів англійського мови за CEFR - від А2 до С1, елементарного до продвинутого рівня управління іноземним мовою.

Exam Booster B1-B2 Повне видання: підготовка до зовнішньої незалежності оцінки

Підтримка іспитів B1-B2 Complete Edition призначена для зовнішнього незалежного тестування (ЗНО). Учебник є оновленою версією наявного навчального матеріалу для підготовки до ЗНО. Причинна переіздання навчальної програми для ЗНО стала необхідною не тільки оновленням практичного матеріалу, але і його доповненнями, щоб підвищити шанси учнів на просування ЗНО з дійсно високими баллами.

Що змінилося в доповненій версії навчальної програми для підготовки до ЗНО? Попередньо, постійні користувачі серій можуть звернути увагу на зміну візуальної структури. Крім того, видання, видавці сфокусувалися та деталізували деякі задачі, щоб покращити усвідомлення теоретичного та практичного матеріалу, адаптувалися під потреби нового покоління учнів.

Екзаменаційний підсилювач B1-B2 Complete Edition-це якісна підготовка ЗНО у зв’язку з тим, що видання використовували комплексний підхід у питаннях підготовки до зовнішнього тестування. Ведь Exam Booster B1-B2 Complete Edition включає не тільки чтення або аудит, а й використання англійської мови. Комплексний підхід не був повністю поданий без листів, тому є не тільки Слухання, Читання, Використання англійської мови, но та Письмо.

Учебники Exam Booster B1-B2 Complete Edition орієнтовані на учнів 11 класів, які як починають підготовку до ЗНО. Такі навчальні матеріали можна використовувати не тільки на уроках англійського мови у якості додаткового матеріалу, а й для самостійної роботи вдома з метою прискореного освоєння англійської мови накануне зовнішнього тестування.

У підручниках Exam Booster A2 B1 B2 C1 можна знайти не тільки цінні практичні завдання, а й поради учням для швидкого проходження завдань. Приємним бонусом є не тільки успішна здача іспиту, а й підвищення рівня володіння англійською мовою, відпрацювання базових навичок з метою підвищення рівня, і підготовка до проходження нового, більш просунутого рівня.

Exam Booster

Відгуки

Середня оцінка наших клієнтів
з 0
Відгуки відсутні