Вінні Пух англійською мовою

Вінні Пух англійською мовою

Товарів у наявності: 19

Показано 1 - 19 з 19

111

111

Книги Вінні Пух англійською мовою в Києві

Вчити англійську з Вінні Пухом: історія Вінні


Навряд чи творець Вінні Пуха сподівався на те, що книга Вінні Пух англійською стане настільною для учнів, які намагаються освоїти англійську мову як іноземну. Але Пух англійською є дійсно відповідним варіантом для читання англійською. Щоб зробити читання англійською захоплюючим заняттям, потрібно регулярно читати твори, котрі є улюбленими, в оригіналі.

Як з'явився Вінні Пух?

Автором Вінні Пуха став письменник Алан Мілн, який мав ще кілька талантів в арсеналі, адже працював і журналістом, і драматургом. Він є автором не лише серйозних романів, а й п'єс. Але після написання Вінні Пуха він став по-справжньому відомим, адже саме казка про пригоди Вінні його друзів принесла йому славу. Мабуть, немає в його колекції казок більш популярної, ніж Вінні Пух.

Алан Мілн належить до британських письменників. Народився він у Лондоні, де й провів все своє дитинство. З раннього дитинства Мілн виявляв інтерес до письменства, адже захоплювався написанням поезій. У дорослому віці він писав вірші вже не сам, а разом зі своїм старшим братом. Мілн навчався у найкращих, адже серед його вчителів є і ім'я Герберта Уеллса, відомого журналіста та письменника.

Незважаючи на те, що вступив Мілн до Кембриджського університету, обравши точні науки, свою літературну діяльність він ніколи не закидав. Дійсно, Мілна тягло до математичних формул, але все ж таки він знаходив час, щоб написати парочку нотаток у студентську газету. І, звісно, його талант не залишився непоміченим. Тому згодом Мілн став одним із авторів Панча, гумористичного журналу.

Життя світу змінилося з приходом Першої світової війни, і Мілн вирушив на війну як добровольець. У воєнний час його залучили до роботи в пропагандистському відділі, продовжував писати п'єси, які мали великий успіх у британському суспільстві.

Багато що змінилося і в особистому житті у Мілна з появою дружини та спадкоємця. Казку про Вінні Пуха він написав своєму синові Крістоферу. А сама казка є пригодою іграшкових друзів Крістофера. Його синові дарували іграшки, а Мілн часто залишався вночі біля сина, щоб розповісти йому казку і побажати доброї ночі. Головними героями казок, які часто розповідав Мілн своєму синові, були його іграшки. Іноді ці ж іграшки ставали учасниками п'єс, які розігрувалися вдома, щоб потішити молодшого з Мілнів.

Так і записав Мілн історію Вінні Пуха на папері, оскільки він став майже членом їхньої родини. Ліс, у якому гуляли іграшкові друзі Крістофера, був тим лісом, часто гуляла й родина Мілнів.

Щодо самої назви персонажа, його вигадав маленький Крістофер, коли вони разом із сім'єю вирішили відвідати зоопарк. До зоопарку якраз привезли нового мешканця, велику ведмедицю, яку звали Вінніпег. Маленькому Крістоферу ведмедиця запала в серце, і він назвав її Вінні. А після повернення додому у маленького Крістофера з'явилося і своє власне ведмежа, якого він називав Вінні.

Вінні Пух, англійська версія якого зробила Мілна популярним, надрукували вперше у 1924 році. Тому 1924 можна вважати офіційним народженням героя, хоча він з'явився задовго до публікації в лондонській газеті. Казка сподобалася читачам, і вони з нетерпінням чекали на продовження пригод Вінні Пуха та його друзів. Тому через два роки після публікації казки Мілн випустив цілу книгу про Вінні та його друзів.

Вінні Пух англійською звучить як Winnie-the-Pooh, оригінальна назва персонажа. Якщо Winnie-the-Pooh з'явився з легкої руки Мілна і завдяки бурхливій фантазії його сина Крістофера, то малюнки, як саме представляли Пуха та його компанію друзів читачі, є заслугою карикатуриста і військового кореспондента Ернеста Шеппарда. Тому завдяки Мілну та Шеппарду світ знає Вінні Пуха саме таким.

Незважаючи на популярність Вінні Пуха, ні Мілни, ні Шеппарда не любили Вінні Пуха за те, що він назавжди перекреслив усі їхні труди. Адже читачів більше не цікавили романи, п'єси Мілна, а Шеппард асоціювався лише з ілюстраціями до книги про пригоди Пуха. Але ні Мілн, ні Шеппард, ні Крістофер не врахували той факт, що написала книга у воєнний період, і поява такої казки була як світло у тунелі. Адже Вінні Пуха не турбувався про політику, війну. Він просто проводив час зі своїми друзями у Великому Лісі, а з ним – діти та їхні батьки у всьому світі.

 

Про видавництво Egmont


Вінні Пух англійською мовою, книги про пригоди якої можна придбати на сайті Oxford-Book.com.ua, публікуються у видавництві Egmont (Егмонт).

Видавництво Егмонт має не лише довгу історію, адже воно існує більш ніж 130 років, а й справді казкову. Адже створення видавництва пов'язане із мрією юного хлопчика та його везінням.

17-річний Егмонт Петерсен вирішив зробити щось правильне та важливе у своєму житті. Юний Петерсон узяв свій перший кредит і витратив його на просту друкарську машинку, яку він п

Вінні Пух англійською мовою

Відгуки

Середня оцінка наших клієнтів
з 0
Відгуки відсутні