Арабська мова

Арабська мова

Товарів у наявності: 23

Показано 1 - 23 з 23

111

111

Арабська мова самовчитель словник довідник Київ Україна

Розвиток арабської мови тісно пов'язане з виникненням та розповсюдженням ісламу, який знаходиться в числі найвпливовіших релігій світу. Арабська мова є не просто мовою народу, що сповідує іслам, а мовою священної книги арабів Корану. Але арабська мова широко використовувалася не тільки для читання молитов, а й для спілкування з представниками мусульманського світу. Щоб зрозуміти іслам, потрібно розмовляти арабською мовою, тому багато учнів, які планують поринути в історію та культуру народів, які сповідують іслам, важливо вивчити арабську мову.

Щоб вивчити арабську мову, розмовник дозволить лише відчинити у двері новий незвіданий світ. У розмовнику арабської мови можна натрапити на широко використовувані в мусульманському світі слова та висловлювання. Арабська мова визнана офіційною в 22 країнах світу, тому не варто хвилюватися через неможливість потрапити в природне мовне середовище. Щоб вивчити арабську мову, словник арабської стане настільною книгою, поки учень не освоїть її на просунутому рівні або рівні носія мови.

Подорож у світ арабської мови починається з розмовників та словників, але продовжити варто з пошуку серйозної навчальної літератури, яку можна знайти в асортименті на сайті Oxford-Book.com.ua.

 

Поради початківцям вивчати арабську мову самостійно або з репетитором

Оскільки арабська є мовою Корану, для написання священної книги мусульман використовується класична арабська мова. Саме класична форма арабської мови стала основою для формування сучасної арабської мови. Арабська граматика розкриває інформацію про структуру класичної та сучасної мови, та її сучасна форма простіше в освоєнні, ніж класична. Саме сучасна арабська є мовою ЗМІ. Сучасна мова використовується для спілкування з людьми. Але не варто розслаблятися, оскільки всередині мови існує багато діалектів і прислівників, тому і навіть після освоєння граматики, лексики і фонетики все одно багато чого залишиться незрозумілим і нерозгаданим.

Книга Арабська граматика у таблицях та схемах, купити яку можна у каталозі навчальної літератури Oxford-Book.com.ua, є корисним навчальним посібником. Але його краще використовувати як додатковий матеріал до основного курсу арабської мови. Ті учні та студенти, які тільки починають вивчати арабську мову, можуть зіткнутися з низкою труднощів. Однією з труднощів є граматика арабської мови, а вимова. Тому що в арабській мові багато горлових звуків, і, щоб правильно їх вимовляти, необхідно потренуватися з учителем або носієм мови. І лише регулярна практика горлових звуків дозволить довести вимову рівня носія мови.

Великий арабсько-російський словник допоможе в пошуку значень слів, але все-таки краще купувати словник з навчальним посібником, чи то книга Інтенсивний курс арабської мови Ібрагімова, чи самовчитель. Оскільки для формування речень в арабській мові слід починати з дієслова, що є дивовижним для носіїв мов індоєвропейської сім'ї. Але не тільки треба запам'ятати, де ставити дієслово, адже і прикметник стоятиме після іменника. І останнім штрихом є спосіб письма, адже пропозиції пишуться праворуч наліво, а не зліва направо. Тому при читанні книг потрібно починати з останньої сторінки, адже перша сторінка є останньою.

 

Тож з чого слід починати вивчення арабської мови як іноземної?

Знайти якісний арабсько-російський словник та відповідний навчальний посібник для отримання теоретичної інформації та виконання практичних вправ нескладно, оскільки можна замовити необхідний навчальний матеріал на сайті Oxford-Book.com.ua. Але арабсько-російський словник не допоможе в пошуку мотивації, щоб зберегти інтерес до арабської мови протягом усього періоду навчання. Перш ніж вивчати арабську мову, потрібно мати сильну мотивацію і непохитну віру в те, що все-таки вдасться освоїти арабську мову, незважаючи на перепони та труднощі.

Щоб вивчити арабську мову з нуля самостійно або з викладачем, необхідно починати з вивчення алфавіту та написання літер. Цікаво, що в арабській мові одна й та сама буква може по-різному писатися на початку речення, середини та наприкінці, що потрібно враховувати при освоєнні листа. Щоб почати серйозно вивчати арабську мову, потрібно багато часу приділити алфавіту та письму.

 

Хоча й деякі учні не купують словника арабської мови, без нього буде важко орієнтуватися в новому мовному середовищі, якщо йдеться про книги, фільми, які використовуються як додатковий матеріал. В арабській мові, яка є мовою Корану, важливе правильне розуміння слів, їх значення. Словник арабської мови необхідний як чіткого розуміння, а й усунення спотворень у розумінні слів. Тому щодо арабської мови арабсько-російський словник стане справді корисним інструментом.

Арабська мова

Відгуки

Середня оцінка наших клієнтів
з 0
Відгуки відсутні