Корейська мова

Корейська мова

Товарів у наявності: 12

Показано 1 - 12 з 12

111

111

Книги з корейської мови словник-підручник: як почати вивчати корейську мову?

Самовчитель корейської мови, купити яку можна на сайті Oxford-Book.com.ua, стане важливим придбанням для поціновувачів культури кей-попу (K-pop). Справді, багато учнів, які зацікавилися вивченням корейської мови як іноземної, почали слухати K-pop групи, або ж дивитися фільми корейських режисерів. Тому після придбання самовчителя корейської мови є шанс, що можна і зацікавитись його вивчення, і вивчити на рівні носія.


Трохи про корейську мову

Формування сучасної корейської мови припадає на 1443, який і є роком народження нової мови. Понад 80 мільйонів людей у всьому світі є носіями не тільки корейської культури, а й мови.

Корейський алфавіт складається з 14 приголосних та 10 голосних. Крім голосних та приголосних, є ще й 16 дифтонгів. Щоб почати говорити корейською мовою, потрібно більше дізнатися і про подвійних голосних. Таким чином, учня має 40 літер, які він повинен запам'ятати, перш ніж приступити до серйозного вивчення корейської мови як іноземної.

Але вивчення корейської мови стає справді цікавим, коли доходить до діалектів, наприклад ханча. Корейці вирішили взяти у китайців 3 тисячі ієрогліфів, адже саме так і сформувався діалект ханча. Але застосовуються ієрогліфи не так часто, і зустріти їх можна в трактатах, діловому листуванні. І читання класичних творів не обійдеться без знання ієрогліфів. Варто відзначити, що ієрогліфи застосовуються в Південній Кореї, тоді як у Північній Кореї ханча не застосовується, хоча можуть бути винятки.

Оскільки корейська мова не схожа на мови індоєвропейської сім'ї, мотивація є важливою для того, щоб розпочати та продовжити вивчення корейської мови як іноземної. Тому потрібно поставити правильну мету, перевірити її на справжність, адже часто сучасні люди відмовляються від цілей лише з цієї причини.

Починають навчання зі складання програми, і краще починати вивчення корейської мови як іноземної з викладачем, який розуміє, як забезпечити правильне запам'ятовування слів. Під правильним запам'ятовуванням мається на увазі і вимова слів корейською мовою, щоб слова, вимовлені учням, міг зрозуміти носій мови. Виконувати вправи з корейської мови краще регулярно, і зазвичай на початковому рівні можна обмежитись 3-4 заняттями на тиждень. Хоча інтенсивність навчання та кількість занять на тиждень залежить від мети учня.

Вибираючи модель навчання, можна записатися на курси, або залишитися вдома, і почати вивчення корейської мови за вчителем. Деякі учні вважають за краще вивчати мову не з індоєвропейської сім'ї разом з репетитором або носієм мови. Купити підручник корейської мови для початківців можна за доступною ціною та на сайті Oxford-Book.com.ua.


Навички читання та розмовної мови

На початковому рівні адаптовані книги корейською є марним придбанням. Оскільки адаптовані книги можуть бути корисними, коли учень або студент може читати корейською, самостійно формулювати пропозиції, має невеликий словниковий запас. Книга з корейської мови потрібна для регулярного читання, щоб досягти успіху у вивченні корейської мови як іноземної.

Не менш важливими є й навички розмовної мови. Насправді, заговорити корейською не так просто, але намагатися варто. Розмовляти можна зі своїм викладачем, або час від часу відвідувати Південну Корею, щоб потренуватися у вимові, слуханні, читанні. Набагато простіше вивчати корейську мову у природному мовному середовищі.

Можна купити книгу корейської мови для вивчення теоретичного матеріалу, граматики, фонетики, лексики та виконання практичних завдань. Але повноцінно тренувати розмовну мову, займаючись вивченням корейської мови з вчителя не вийде. Але можна досягти успіху і в цій справі.

Радять регулярно спілкуватися з носіями корейської мови, використовуючи соціальні мережі та інші онлайн-платформи. Можна відвідувати країни, де є носії корейської мови, щоб слухати їхню мову, і намагатися повторити її. Але часто корейська мова потрібна для встановлення партнерських відносин або навчання, тому її можна почути на семінарах, конференціях, тематичних заходах.

Щоб покращити вимову корейської мови, і досягти рівня носія мови у питанні її вимови, можна записувати свою промову, прослухати запис, проаналізувати почуте та внести корективи. Такий спосіб тренування вимови лише на рівні носія мови є актуальним вивчення всіх іноземних мов без винятку.

Вивчаючи корейську мову, потрібно слухати пісні корейською і дивитися корейські фільми мовою оригіналу. Звичайно, перші кроки можуть бути непростими, але при регулярному слуханні та перегляді фільмів вловити зміст сказаного буде набагато простіше. Можна поставити список тематичних клубів, де збираються однодумці, які займаються вивченням корейської мови як іноземної.

Корейська мова

Відгуки

Середня оцінка наших клієнтів
з 0
Відгуки відсутні