Турецька мова

Турецька мова

Товарів у наявності: 36

Показано 1 - 36 з 36

111

111

Підручники та словники турецької мови в Україні Київ

З чого розпочинати вивчення турецької мови? Підручники турецької мови

 

Освоїти турецьку без репетитора цілком здійсненне завдання, якщо підібрати підходящі підручники для вивчення турецької мови як іноземної. Адаптовані книги турецькою мовою для регулярного читання можна використовувати як додатковий матеріал до основного курсу турецької мови. Але адаптовані книги орієнтовані тих учнів, які вже встигли освоїти хоча б початкові рівні.

Щоб вивчити турецьку мову, потрібно не тільки вибрати книги турецькою, купити які можна і на сайті інтернет-магазину Oxford-Book.com.ua, але й підібрати найбільш підходящий до рівня володіння турецькою мовою як іноземний метод її освоєння. Одним із популярних методів є метод Іллі Франка, який є філологом, та автором сотень книг про вивчення та викладання іноземних мов.

Що пропонує Ілля Франк? Насамперед, його метод ґрунтується на регулярному читанні іноземною мовою. Тому книги турецькою, купити в Києві які можна за доступною ціною на сайті Oxford-Book.com.ua, стануть постійними супутниками того, хто намагається освоїти турецьку мову як іноземну за короткий період часу.

Ілля Франк пропонує перестати зазубривати нові слова, щоб швидше скласти іспит, адже йдеться про оволодіння рівнем носія мови. Позбувшись звички все зазубрювати, можна переходити до паралельного читання, коли текст на сторінці розбивається на дві колонки, і в одній із колонок є переклад тексту. Але паралельне читання доступне для тих учнів та студентів, які вже можуть вільно читати, говорити та писати турецькою мовою. Учням-початківцям належить ще освоїти ази.

Крім паралельного читання, Ілля Франк не просто пропонує вивчати мову за допомогою паралельного читання, запам'ятовувати нові слова, які є частиною мови героїв творів. Але в тексті, що розбивається на абзаци, є й лексичні та граматичні коментарі. Таким чином, лише рахунок регулярного читання адаптованих книг можна розширити словниковий запас, підтягнути граматику. Але це лише один із методів вивчення іноземної мови.

 

Підручники турецької мови

Турецька без репетитора Сидоріна, купити який можна купити в Oxford-Book.com.ua, для багатьох неносіїв турецької мови є першою книгою по-турецьки. У навчальному посібнику Сидоріна міститься базовий теоретичний та практичний матеріал. Сидорін відповідає на важливі для початківців питання фонетики, морфології, синтаксису турецької мови.

Перевагою вивчення турецької мови Сидоріна є знайомство із найпоширенішою лексикою турецької мови. Таким чином, при відвідуванні Туреччини набагато простіше зав'язати найпростіший діалог із жителями країни, дізнатися у них інформації про історію та життя корінного народу.

Турецька без репетитора Сидоріна складається з 27 уроків, і кожен із уроків книги містить нову лексику, граматичні конструкції. За допомогою практичного матеріалу можна швидко навчитися формулювати свою думку, використовуючи слова носіїв турецької мови. Незважаючи на те, що книга Сидоріна призначена і для самостійного навчання, для виконання завдань, пов'язаних із формуванням діалогів, можна заручитися підтримкою носіїв мови, якщо є така можливість. У книзі Сидоріна можна знайти відповіді на питання, пов'язані зі словотвірними афіксами турецької мови, без яких не можна зрозуміти морфологію турецької мови.

Для простоти сприйняття теоретичного матеріалу у книзі Турецький без репетитора є і схеми, і таблиці, якими зручно користуватися при освоєнні нового матеріалу, його кращого розуміння.

Не менш популярним є і Підручник турецької мови Ковалів. Як і у випадку з навчальним посібником Сидоріна, у книзі містяться необхідні відомості про фонетику турецької мови, морфологію та синтаксис. У підручнику Кузнєцова можна знайти і безліч нової лексики, фразеологізмів, поява яких у розмовній мові прикрашає мову. Мабуть, книга Кузнєцова є одним із тих підручників, які мотивують вивчати турецьку мову як іноземну після завершення освоєння теоретичного та практичного матеріалу, розміщеного у книзі.

Після підручників Сидоріна та Кузнєцова можна сміливо переходити до вправ, які можна знайти у книзі Поговоримо? Автором книги посібника з розмовної турецької є Ахмет Айдин. Цільовою аудиторією книги є учні, які пройшли початкові рівні володіння турецькою мовою як іноземною. У книзі можна знайти безліч текстів для читання з різними вправами, щоб поглиблювати знання в граматиці та лексиці. Поговоримо? Ахмет Айдин підходить як для самостійного навчання, так і занять у групі разом із учителем та іншими учнями.

Турецька мова

Відгуки

Середня оцінка наших клієнтів
з 0
Відгуки відсутні