Словари Collins (Dictionaries)

Словари Collins (Dictionaries)

Товарів у наявності: 41

Показано 1 - 41 з 41

Фільтрувати за:

Виробник
Мова видання
Рівень курсу

111

111

Словники Collins

 

Незамінним помічником у вивченні мови є словник.

В одномовних словниках слова пояснюються і визначаються на одній мові; в двомовних словниках вони переведені на іншу мову. Сучасні словники зазвичай також надають фонетичні транскрипції, розстановку переносів, синоніми, похідні форми і етимологію. Однак словник живої мови ніколи не може бути повним; старі слова виходять з ужитку, постійно створюються нові, а вцілілі часто змінюють своє значення. Сучасний словник часто носить скоріше який наказував би, ніж описовий характер, оскільки він намагається встановити певні форми як кращі. Самий чудовий випадок такого роду - це словник Французької академії, який одночасно викликає загальне захоплення і ігнорується. Популярна американська позиція XIX століття п про відношенню до словників надав їм майже священний авторитет, але в 20 ст. самі укладачі словників почали замінювати поняття чистоти (особливо на основі етимології) за критеріями використання, дещо випереджуючи аналогічні розробки в граматиці.

Недавні успіхи в лексикографії були зроблені за допомогою часто переглядається колегіального або настільного словника, сучасного скорочення великого, всеосяжного праці. Університетський словник Вебстера (11-е изд. 2008 року) заснований на Третьому новому міжнародному словнику Вебстера, опублікованому в 1961 р у нього багато помітних конкурентів. Також слід зазначити кілька сучасних американських словників середнього розміру, в тому числі нескорочені словник Random House (2-е изд. 1987 г.) і добре ілюстрований словник американського спадщини (5-е изд. 2011 р.) Ще один важливий сучасний словник, який створювався 50 років, - це великий словник американського регіонального англійської мови (5 томів, 1985-2012 рр.).

На початку 1990-х комп'ютерні технології зробили можливим випуск словників на дискетах або компакт-дисках, наприклад, електронне видання The Random House Unabridged Dictionary (1993). Електронні словники також стали доступні як частина багатотомних пакетів довідників, таких як Microsoft 's Bookshelf CD-ROM, і як функція онлайн-сервісів. Комп'ютерні технології надали нові способи пошуку і зв'язування слів, а також нові способи їх ілюстрації, наприклад, попередньо записані варіанти вимови, які користувачі можуть відтворити. До кінця 1990-х багато словники були доступні в різних друкованих та електронних виданнях; недавно створений словник англійської мови Encarta World (1999) був випущений як у вигляді друкованої книги, так і на компакт-диску. Словники або словникові функції тепер також доступні незалежно в Інтернеті, як функція пошукових веб-сайтів, а також як додатки для смартфонів і інших електронних пристроїв.

 

Чому саме словники Collins ?

 

Коллінз - великий видавець освітніх, мовних та географічних матеріалів, який вже понад 200 років видає новаторські, надихаючі і інформативні книги.

Онлайн-словник і довідкові ресурси Collins засновані на величезній кількості надійної і авторитетної інформаці ії про я зике завдяки широкому використанню наших корпусів - великих мовних баз даних - як англійською, так і на інших мовах.

Новаторські цінності виробника залишаються в основі їх поточної видавничої програми як у друкованій, так і в цифровій формі. Завдяки тому, що їх одномовні і двомовні словники, а також наші довідкові назви відображають мову в тому вигляді, в якому він використовується сьогодні, Collins залишається улюбленим вибором серед студентів, викладачів і перекладачів.

 

Які переваги у словників Collins ?

 

  • Тисячі визначень, що пропонують чіткі пояснення для учнів, вичерпний охоплення британської та американської англійської для носіїв мови і спеціальні визначення для ряду конкретних предметних областей
  • Вимова аудіо і відео для британської та американської англійської
  • Зображення для тисяч записів
  • Численні синоніми, перераховані на рівні значень
  • Приклади пропозицій з корпусу Коллінза, що показують, як використовується це слово
  • знамениті цитати
  • Списки слів, організовані за темами
  • Переклади на 27 мов

Словари Collins (Dictionaries)

Відгуки

Середня оцінка наших клієнтів
з 0
Відгуки відсутні