Англійська мова 4 клас НУШ підручник+зошит

Англійська мова 4 клас НУШ підручник+зошит

Товарів у наявності: 51

Показано 1 - 48 з 51

111

111

Всі підручники та зошити з англійської мови для 4 класу НУШ в Україні Київ

У нашому магазині ви знайдете підручники та робочі зошити для вивчення англійської мови учнями 4 класу. Ці матеріали створені, щоб допомогти молодшим школярам засвоїти основи англійської мови та покращити свої комунікативні вміння.

Наші підручники та робочі зошити містять багато цікавих вправ та завдань, які допоможуть учням закріпити отримані знання та розвинути свою мовну здогадку. Крім того, наші матеріали містять граматичні та лексичні вправи, які допоможуть учням покращити свій рівень англійської мови.

Наші робочі зошити для вивчення англійської мови для учнів 4 класу мають доступну ціну та гнучку систему знижок. Ці зошити містять різноманітні завдання, які допоможуть учням розвинути свої навички читання, письма, а також говоріння та слухання. Учні зможуть закріпити вивчене, виконуючи завдання в зошиті та вдосконалюючи свої мовні навички.

Крім того, у нашому магазині ви можете замовити англійську 4 клас зошит або підручник 4 клас англійська мова за недорогими цінами. Ми пропонуємо тільки якісні матеріали, які стануть незамінним помічником у навчанні англійської мови. Замовляючи матеріали у нас, ви можете бути впевнені в їх якості та ефективності.

Навчальний процес з англійської мови у 4 класі включає в себе використання як підручника, так і робочого зошита для закріплення отриманих знань. Підручник 4 клас англійська мова є одним з основних джерел інформації, а робочий зошит 4 клас англійська мова допомагає учням закріпити вивчене.

Робочий зошит англійської мови для 4 класу містить вправи для всіх аспектів мовленнєвої діяльності: читання, письма, говоріння та аудіювання. Завдяки цьому, учні можуть покращити свої навички мовлення та збільшити словниковий запас.

Англійська 4 клас зошит також містить завдання для розвитку граматичних та лексичних навичок, що є дуже важливим для формування правильного мовлення. Більшість вправ мають ілюстрації, що допомагає зрозуміти матеріал та зробити процес навчання більш цікавим та зрозумілим для учнів.

Для тих, хто бажає купити підручник 4 клас англійська мова або робочий зошит англійської мови для 4 класу, це можна зробити в магазинах шкільних підручників або в інтернет-магазинах. Ціни на підручники та робочі зошити можуть відрізнятися в залежності від видавництва, кількості сторінок та типу завдань.

Найкращі підручники та робочі зошити з англійської мови для 4 класу

Якщо ваша дитина вчиться в 4 класі, то відомо, що англійська мова стає все важливішою в сучасному світі. У нашій інтернет-магазині ви можете знайти найкращі підручники та робочі зошити з англійської мови для 4 класу, які допоможуть вашій дитині отримати якісні знання та підготуватися до подальшого вивчення мови.

Підручники з англійської мови для 4 класу

Наш інтернет-магазин пропонує широкий вибір підручників з англійської мови для 4 класу, відомих видавництв, таких як "Express Publishing", "Oxford University Press", "Longman", "Macmillan" та інших. Кожен підручник містить уроки з граматики, лексики, аудіювання та спілкування, які допоможуть дитині не тільки вивчати англійську мову, але й розвивати свої навички читання, письма та мовлення.

Робочі зошити з англійської мови для 4 класу

Після того, як ваша дитина пройде уроки з підручника, рекомендується використовувати робочий зошит з англійської мови для 4 класу, щоб закріпити знання, отримані на уроках. У нашому інтернет-магазині є багато робочих зошитів з англійської мови для 4 класу відомих видавництв, які містять вправи на розвиток всіх аспектів мовлення, включаючи граматику, лексику, читання та письмо.

Англійська мова 4 клас НУШ підручник+зошит

Відгуки

Середня оцінка наших клієнтів
з 0
Відгуки відсутні