Купити Книжка Family and Friends 2nd Edition 2 Teachers Resource Pack ISBN 9780194809306 дешево в zno-dpa.com.ua Збільшити

Книжка Family and Friends 2nd Edition 2 Teachers Resource Pack ISBN 9780194809306

Oxford University Press Oxford University Press

Автор: Naomi Simmons



9780194809306

Новинка

Шукаєте де недорого купити Family and Friends 2nd Edition 2 Teachers Resource Pack ISBN № 9780194809306 " видавництва Oxford University Press виробництва . Купити можете оптом та в роздріб з безкоштовною доставкою при замовленні від 2000 грн. Замовити можна по телефону або через наш Viber : Діють спеціальні умови для оптових замовлень, ціна прораховується індивідуально! Всі технічні деталі літератури дивіться в характеристиках товару. Бесплатная доставка от 2000 грн. Отправляем Новой Почтой в Киев, Харьков, Одесса, Львов, Житомир и в любой другой пункт Украины

Детальніше

Роздріб: 1 553 грн. Опт: 1 242 грн

Швидке замовлення

Працюємо з діаспорами.

Комплектація з видавництв!

Гарантії за договором - Нам 10 років!

Найбільші знижки!

ОПТОВІ ЦІНИ

Замовте на 2 000 грн і отримайте Безкоштовну доставку!
Оцінки і коментарі наших клієнтів
Рейтинг: 4.8 / 5   4 Відгук(ів)

Оптові знижки

Кількість Знижка Ви заощаджуєте
2 5% До 155 грн
5 12% До 932 грн
15 15% До 3 494 грн
30 20% До 9 318 грн
Мова видання Англійська
Обкладинка Твердий
Тип товару Ресурсы для учителя
Вікова група Молодша школа
Рік видання 2014 год
Країна виробник Англія
Категорія Навчальні курси
Наявність на складі Под заказ 1-3 дня
Назва курсу Family and Friends 2nd Edition
Рівень курсу Level 2
Стан Новая книга
Формат 304 x 224 x 64
Тематика Курсы английского языка
Можливість замовити оптом Оптом и в розницу
№ ISBN 9780194809306
Виробник Издательство Oxford University Press
Оригінальність продукту Оригинал

У комплект Family and Friends 2nd Edition 2: Teacher's Resource Pack входять допоміжні матеріали для вчителя, а також набір мальовничих карток для логічних вправ, буклети для тестів і постери з коміксами. Family and Friends — це шестирівневий курс англійської мови, призначений для учнів початкових шкіл. В його основу закладено систематичний навчальний план по граматиці, що паралельно розвиває мовні навички та фонетику. Таким чином, діти розвивають впевненість і здатність ефективно спілкуватися англійською мовою, а також розуміти і обробляти інформацію з широкого спектру ресурсів. Курс Family and Friends має чітку методологію з рекомендаціями щодо кожного уроку і ретельно складені вправи для легкого розуміння учнями. Кожен юніт починається з розбору лексики і граматики англійської мови, як передмова перед вивченням іноземної. Стимулюючий навчальний план спонукає учнів добиватися успіхів. Уроки під назвою «Skills Time» забезпечують розвиток і поступове поліпшення мовних навичок для кращого аудіювання, розмовної і письмової мови. До складу курсу увійшли допоміжні матеріали для вчителя, завдяки яким можна стежити за успішністю учнів, що стане незамінним плюсом для роботи з класами зі змішаними здібностями навченості. Йдеться і про тести, за допомогою яких можна акцентувати увагу на певних аспектах англійської мови. Використовуючи всі ресурси можна підготувати учнів до майбутніх іспитів, тим самим давши певну впевненість для успішної їх здачі. Курс поєднує в собі найефективніші методи навчання основам англійської мови, відповідно до вікових показниками учнів. Family and Friends об'єднує в собі кілька підходів до навчання для ефективності занять, відповідаючи інтересам і потребам учнів. Даний курс також збагачує культурні аспекти у дітей, такі як сім'я і дружба, допомога і взаємовиручка.

ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ

У відповідності до положень Закону України «Про захист прав споживачів», споживач – фізична особа має право можливість протягом 14 днів обміняти або повернути куплений товар, якщо він з якоїсь причини йому не підійшов. Дані правила обміну поширюються на непродовольчий товар належної якості за умови, що він не використовувався і зберіг товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики, а також розрахунковий документ (чек), виданий споживачеві під час покупки.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 1994 р. № 172 "Про реалізацію окремих положень Закону України "Про захист прав споживачів" друковані видання належної якості не підлягають обміну, поверненню.

У випадку виявлення поліграфічного браку книжкової продукції Продавець, за бажанням Покупця, здійснює обмін товару на товар належної якості, або здійснює повернення коштів у розмірі вартості повернутої продукції. Поліграфічний брак – це брак, отриманий внаслідок недотримання технології виробництва, що призводить до перекручування або втрати інформації: розмазування фарби, непродруковування фарби, нечіткий друк, склеєні сторінки, нерівне обрізання, перевернуті аркуші, відсутність аркушів, або їх повторення, невідповідність назви книжки на обкладинці її змісту, тощо).

Покупець має право повернути браковану книжкову продукції протягом 14 днів з моменту отримання. Для цього слід оформити заявку, у разі покупки в інтернет-магазині "OxfordBook", звернувшись за тел. (050) 566-25-14, або написавши на e-mail: info@oxford-book.com.ua При оформленні заявки на повернення товару слід зазначити реквізити розрахункового документу, виданого Покупцю разом із проданим товаром. Повернення бракованої продукції здійснюється за рахунок Продавця. Продавець здійснює повернення коштів Покупцю, у розмірі вартості повернутої продукції, після отримання Продавцем книжкової продукції з елементами поліграфічного браку.

У разі покупки товару у фізичному магазині необхідно звернутись в магазин, в якому був придбанний товар.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів

Оцінка:
Коментарі відсутні
Гість  - 
Оцінка:
Коментарі відсутні
Гість  - 
Оцінка:
Коментарі відсутні
Гість  - 
Оцінка:
Коментарі відсутні
Гість  -